Tervetuloa JIPPO-junioreihin!


Tässä toimintaan aloittamiseen liittyviä asioita.


Jos tulit sivulle etsien keinoa päästä mukaan harjoituksiin, katso artikkelin lopussa oleva yhteystieto ja ota yhteyttä! Myös ikäluokkien sivujen alalaidan kalenterit antavat tietoa harjoitusten ajoista ja paikoista.


JOPOX
Koko toiminta pyörii informaation jakamisen näkökulmasta pitkälti Jopox -järjestelmän avulla. Ilmoittautumalla joukkueeseen saat jopox-linkin pääset joukkueen jopox-sovellukseen.
Jopoxissa ilmoittaudutaan harjoituksiin ja peleihin, sinne tulevat laskut (myös sähköpostiin) sekä siellä tiedotetaan tärkeimmät asiat. Sitä siis kannattaa käyttää ja tarkastella aktiivisesti.
Jopoxissa vanhempi, tai pelaaja itse, käy laittamassa hänet läsnä- tai poissaolevaksi jokaiseen tapahtumaan erikseen. Peleihin ja turnauksiin ilmoittaudutaan myös erikseen läsnä- tai poissaolevaksi, ja niihin tulee yleensä erikseen ilmoittautumisohjeita. Peleihin ja turnauksiin kannattaa ilmoittautua mahdollisimman ajoissa, jotta valmentaja osaa tarvittaessa valita lähtijät oikeasta joukosta.


Useilla joukkueilla on käytössä myös Whatsapp -ryhmiä tiedottamista varten. Jopoxiin kuitenkin tulee tärkeimmät asiat ja se on pääasiallinen tiedotuskanava. Joukkueenjohtajillle ilmoittamalla pääsee mukaan näihin ryhmiin.


VAKUUTUS JA PELIPASSI
Ensimmäinen vajaa kuukausi on harjoittelussa aina kokeilujakso, jolloin ei tarvitse vielä kuukausimaksua maksaa, mutta vakuutuksen täytyy olla kunnossa.
Pelaamisen ja treenaamisen aloittamisen yhteydessä pelipassi, eli pelilisenssi ja vakuutus, on otettava mahdollisimman pian. Peleihin saa osallistua vasta kun pelipassi on voimassa. Vakuutuksen voi ottaa lisenssin yhteydessä Palloliitosta (40 €). Jos pelaa ja harjoittelee omalla vakuutuksella pitää joukkueenjohtajalle lähettää siitä tosite (vakuutus kattaa kilpaurheilun). Jos ottaa Palloliiton vakuutuksen niin ilmoitus riittää. Tässä Linkki pelipassin ottamista varten:
https://fin.ma.services/


MAKSUT
Toiminnan perusmaksu määrittyy ikäluokan mukaan. Tomintamaksut löytyvät kotisivujen JIPPO ->MATERIAALIPANKKI-valikon alta. Pelivarusteet maksavat erikseen. Turnauksiin ja peleihin osallistuvat maksavat niistä koituvat kulut erikseen. Lähialueen joukkueiden kanssa järjestetään aktiivisesti myös harjoitusotteluita.
Joukkueiden taustatoiminnot pyörivät vapaaehtoisvoimin ja niihin toivotaan paljon aktiivisia vanhempia mukaan erilaisiin tehtäviin. Tehtävistä informoidaan joukkueen aloituspalaverissa. Myös valmennuksesta kiinnostuneet otetaan mielellään mukaan joukkueen toimintaan.
Joukkueenjohtajia voi tavata kentän laidalla tai heidän kanssaan voi sopia esimerkiksi tapaamisen. Ja aina voi soitella tai viestitellä. Kysymällä moni asia selviää!PELIVARUSTEET
Harjoituksissa pitää olla jalkapalloon sopivat kengät, säärisuojat ja juomapullo, sekä liikuntaan, säähän tai hallin lämpötilaan sopivat varusteet. Talvella Rantakylän jalkapallohallissa on lämpötila plussan puolella, mutta vain hieman.
Joukkueen pakollisia pelivarusteilta ovat kaksi (aloittavissa ikäluokissa vain 1) pelipaitaa (punainen ja musta), pelishortsit ja sukat. Myös muita varusteita voi tilata ja suosittuja ovat olleet esim. treenipaidan, verkkahousut ja -takin sekä varustekassin. Pelinumeron voi valita vapaana olevista kun tilaatte ensimmäisen kerran varusteita. Joukkueenjohtajalta tulee aina tarkistaa onko haluttu pelinumero vapaana.

Mahtavaa että olette mukana JIPPO-perheessä ja tsemppiä kentälle sekä sen laidalle!


Seuran yhdyshenkilö: Kalle Kangaspunta Sähköposti: kalle.kangaspunta@jippo.fi Puhelin: 0413114681

Toimiston osoite:

Rantakylän Liikuntahalli

Pataluodonkatu 11, 80160

Joensuu